Bahattin Azak vefat etti

Çorum Çölyak Derneği Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Azak'ın babası Bahattin Azak vefat etti.

05 Eylül 2022 Pazartesi 00:35
Bahattin Azak vefat etti

Çorum Çölyak Derneği Başkan Yardımcısı, Tabip Odası eski Başkanı ve Mimar Sinan Aile Sağlığı Merkezi Hekimlerinden Dr. Mustafa Azak'ın babası Bahattin Azak (80) vefat etti.

İSKİLİP’TE TOPRAĞA VERİLECEK

Kronik akciğer enfeksiyonuna bağlı olarak evinde hayatını kaybeden Bahattin Azak, bugün Çorum'un İskilip ilçesi Ulu Cami'de ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

ÇÖLYAK DERNEĞİ YÖNETİMİNDEN TAZİYE MESAJI

Öte yandan Çorum Çolyak Derneği Yönetim Kurulu, taziye mesajı yayınlayarak, merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

Son Güncelleme: 05.09.2022 13:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dr. Mustafa Azak 2022-09-22 12:39:15

Muhterem Babam Bahattin Azak'ın ölümü nedeniyle cenazemize katılan, taziyemize gelen, telefon ve mesajları ile baş sağlığı dileklerini ileten tüm akraba, arkadaş, eş, dost ,sevenlerimiz ve yerel basınımıza teşekkür ederiz.