Bakkalımıza olan tüm borçlarınız...

Çorum'un Sungurlu ilçesinde her yıl belli aralıklarda ortaya çıkan gizemli hayırsever yeniden orta çıktı.

08 Şubat 2022 Salı 20:44
Bakkalımıza olan tüm borçlarınız...

Çorum'un Sungurlu ilçesinde her yıl belli aralıklarda ortaya çıkan gizemli hayırsever yeniden orta çıktı. Bu sefer 5 mahalle bakkalına borcu olan 54 vatandaşın 38 bin 900 liralık bakkal borcunu ödedi.

İlçede kimliği gizli tutulan bir hayırsever, mahalle bakkallarına borcu olanların borçlarını ödedi. Bakkala borcunu ödemek için gelen vatandaşlar ise borçlarının olmadığını duyunca sevinçten havaya uçtu. Borcunu ödemeye gelenlere durumu anlatan mahalle bakkalları, vatandaşların çok sevindiğini belirterek, "Uzun yıllar borcu olanlar vardı. Durumları iyi olmayan vatandaşlarımız borçlarını ödemekte güçlük çekiyordu. Bu duruma çok sevindiler. Allah razı olsun, dediler. İnşallah bu iş öncü olur da böyle hayırseverlerin sayısı çoğalır" şeklinde konuştu.

Mahalle sakinleri ise, “Böyle hayırseverlerden Allah razı olsun. Bu zamanda sayıları azaldı. Bu olayları görmek gerçekten çok güzel. Herkesin örnek alması gerekiyor” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2022-02-08 21:18:16

Birkaç koliyle boy boy fotoğraflar çektirip haberini yaptıranlar bu güzel insanı örnek alabilir.

Avatar
Aslında olan.! 2022-02-08 22:05:15

Aynisini bizde devletimizden bekliyoruz! Koca ulke bazi muteahhit ve multecilerden ibaret degil.

Avatar
Hasret 2022-02-09 09:32:10

Ayakkabı kaban dağıtan şaklabanlar gibi; basını çağırıp çocuklarla birlikte poz verenler de var. Üstelik o resim çektirenlerin tamamın cebinden vermeyenler.
Hak rızası için yapanlar/şov için resim çekinenler.
Resim çekinen o çocukların yerine kendi çocuklarını torunlarını düşün. Empati