Baraja el atılmıştı, işte son durum

Çorum Belediyesi, Çomar Barajı çevresinde peyzaj çalışmalarını sürdürüyor.

29 Mayıs 2023 Pazartesi 16:19
Baraja el atılmıştı, işte son durum

Çorum Belediyesi, Çomar Barajı çevresinde peyzaj çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, çalışmaların 1 ay içerisinde tamamlanacağını açıkladı.

KEYİFLE VAKİT GEÇİRİLECEK

Çorum Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre; Çomar Barajı mesire alanı Çorum’a yakışır hale geliyor. Çevre düzenlemesiyle, kamelyalarıyla ve güvenlik önemleriyle Çorum halkının keyifle vakit geçireceği bir mesire alanı oluşuyor.

SONA YAKLAŞILDI

Çorum Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalarda sona yaklaşıldığını belirten Başkan Aşgın “Baraj çevresi, yaklaşık bir ay içerisinde muazzam bir mesire alanı olarak hemşehrilerimize hizmet verecek.” dedi.

CAZİBE ALANI OLUYOR

Baraj etrafında yapılan düzenlemeyle bölgeyi vatandaşların rahatlıkla piknik yapabileceği, cazibe alanı haline geleceğini dile getiren Başkan Aşgın, Çomar Barajı mesire alanının, ağaçlandırması, kamelyaları, çevre düzenlemesi ve aktivite alanlarıyla Çorum’a yakışır hale geleceğini söyledi.

SUYUN VE YEŞİLİN GÜZELLİĞİ

Çomar Barajı mesire alanının hafta sonları piknik yapmak için tercih edilen mekânlardan biri olduğuna dikkat çeken Başkan Aşgın, “Seyir alanımızın önlerine farklı türlerde ağaçlarımızı diktik. Bisiklet ve yürüyüş yolları hazırlayacağız. Burayı seyirlik bir alan haline getirdik. Etrafa oturmak için bankları yerleştirdik ve otopark alanı oluşturduk. Lavabo ve tuvaletler görevlilerimizin gözetiminde olacak. Hijyen konusunda kesinlikle taviz vermeyeceğiz. Hemşehirilerimiz suyun ve yeşilin güzelliğini buradan görecekler."dedi.

GİRİŞ-ÇIKIŞLAR KONTROLLÜ OLACAK

Mesire alanının etrafını kapatacaklarını ve giriş çıkışların güvenilir bir şekilde sağlanacağını açıklayan Başkan Aşgın “Belirli saatlerde buraya girişe izin vereceğiz. Bu bölgede alkol tüketimine de asla müsaade edilmeyecek. Aileler çocuklarıyla birlikte rahatlıkla pikniklerini yapabilecekler. Hemşehrilerimiz hiçbir rahatsızlık duymadan belediyemizin gözetiminde ve imkânları ile burada hoşça vakit geçirecekler."dedi.

Son Güncelleme: 30.05.2023 10:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
19 2023-05-29 21:54:10

çok iyi ancak bir de böcek sinek fazla ilaçlama yapılsa süper olur

Avatar
Çorumlu 2023-05-29 23:47:10

Biz bu hafta oradaydık. Ancak wc sorunu var. Kamelya olmayan oturma yerleri odunun düz tarafı olmadığı için rahatsız edici. Çeşme malesef yok.

Avatar
Kenann 2023-05-29 21:35:27

Şahin sen ne akıllı adamsın öyle.. o bölgeyi size tahsis edelim diyorsun...

Avatar
Süper 2023-05-29 18:17:36

Başkanım teşekkür ederiz bu şehrin bu gibi alanlara ihtiyacı vardı

Avatar
Bayindir 2023-05-29 18:54:32

Gayet basarili.. Ellerinize saglik..

Avatar
Şahin Gençtürk 2023-05-29 21:04:15

Baraj çevresi evet güzelleşiyor yalnız baraj çevresindeki bağlarda hırsızlık olayı çok fazla oluyor. Bunun için baraj çevresine giriş ve çıkışlar güvenlik kamerası ile kontrol edilmeli, veya bariyer koyup baraj cevresinde bağı olanlara kart verip onların rahat girmelerini sağlayıp diğer gelenlerin ise paralı girmeleri güvenlik zafiyetini ortadan kaldırır ve belediyede gelir elde etmiş olur.

Misafir Avatar
murat 2023-05-31 13:12:40 @Şahin Gençtürk

HACIM MADEM ÖYLE PARASINI ÖDE BEKÇİ TUT.

Beğenmedim! (0)
Avatar
HAKKA TAPAN 2023-05-29 22:59:05

Baraj alanı Samsun atakum sahil misali cafe restoranlara açılabilir.O zaman cazibe merkezi olur.Millet isten çıkınca akın eder oraya.Birde itfaiye parkından Erol olçoğa kadar hafif raylı indirirsin tadından yenmez.

Avatar
Çorum 19 2023-05-30 01:32:55

Nihayet