Barajları tek tek inceledi, çağrı yaptı

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, içme suyunda yaşanan sıkıntıya dikkat çekerek suların israf edilmemesi çağrısında bulundu.

25 Kasım 2021 Perşembe 15:55
Barajları tek tek inceledi, çağrı yaptı

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, içme suyunda yaşanan sıkıntıya dikkat çekerek suların israf edilmemesi çağrısında bulundu.

Çorum halkına su sıkıntısı yaşatmamak için gece gündüz demeden çalıştıklarının altını çizen Başkan Aşgın, “Hemşehrilerimiz için temiz, kaliteli ve hiç kesintisiz içme suyu temin ediyoruz. İçme suyunu israf etmeyelim. Sularımız damlaya damlaya yok olmasın. Suyumuzu tasarruflu kullanalım. İhtiyacımız kadar tüketelim."diye konuştu.

Son Güncelleme: 25.11.2021 21:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2021-11-25 17:42:56

Yeni mi fark ediyorsunz kuraklığı.. 15 yıl önce bilimadamları uyarmıştı. Siz sağa sola baraj hes yaptınız..

Avatar
Onur 2021-11-25 21:52:58

Her yerde yok hobi bahçesi yok bağ evi olacağı buydu pandemi zamanı millet gitti bağlarına ağaç suluyoz diye akıttı suları isde sonu barajın yanındaki elma bahçesine boru cekmisdi kaçak su alıyordu ünlü bir iş adamı barajı kuruttu

Avatar
ULU CAMİ KUŞ CEŞMESİ ZARAR VERİYOR 2021-11-26 11:31:36

Ulu caminin ziraat bankası tarafında KUŞ ÇEŞMESİ var. Şakır şakır akıyor. 6 ayda belediyeye 2 kere bildirdim. İlgili ekiplere bildirildi, gereken yapılacak diye bilgi verildi. AMA GEL GÖRKİ NE GELEN VAR, NEDE ÇEŞMENİN SUYUNU AZALTAN. Her işimiz GÖSTERMELİK. Ayrıca aşağı akan sular çok sıçrıyor ve CAMİNİN TEMELİNE ZARAR Veriyor. ACİL ACİL ACİL İLGİLEN EY BAŞKAN. Göstermelik BELEDİYE WHATSAPPla milleti kandırma.

Avatar
Secaatin gül 2021-11-26 11:55:07

Doktor söyle bakalım susuzluğa çözüm bulabilecek misin .ballandıra ballandıra her yere yazdırdığı doktor unvanın nenkadat işe yarıyor görelim

banner165