Başkan Külcü'ye doğum günü süprizi

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye gazeteciler sürpriz bir doğum günü gerçekleştirdi.

16 Ekim 2013 Çarşamba 23:36
 Başkan Külcü'ye doğum günü süprizi


Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye gazeteciler sürpriz bir doğum günü gerçekleştirdi.

Çorum Belediyesi tarafından Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenlendi. Programa Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkan yardımcıları Alper Zahir, Nurettin Karakaya, Turhan Candan, Zeki Gül, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma töreninin sonlarına doğru bayramın ilk günü 42 yaşına basan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye sürpriz bir doğum günü yapıldı. Ajans Çorumhaber sitesi imtiyaz sahibi Mustafa Mertek ve basın mensupları tarafından hazırlattırılan doğum günü pastasını Ak Parti İl Başkanı Ceylan ve Ak Parti Merkezi İlçe Başkanı Köse ile birlikte kesti.

Sürpriz doğum günü karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Külcü, "Bu benim için sürpriz oldu. İnşallah böyle mutlu günlerde tekrar bir arada oluruz. Şunu da belirtmek isterim ki hayatım boyumca ilk kez bugün doğum günü pastası kesiyorum. Herkese teşekkür ediyorum"


(İHA)


Son Güncelleme: 16.10.2013 23:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çok komik 2013-10-19 02:47:59

ahmet ceylan, külcüyle anlaşmış görünüyorsun.pastayı ikiyemi böldünüz,üçemi:)