Başkan Vali Çiftçi

Çorum Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği’nin Birlik Başkanı Vali Çiftçi olurken, başkanlık divanı ve birlik encümeni seçimi de yapıldı.

01 Aralık 2022 Perşembe 00:25
Başkan Vali Çiftçi

Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği ilk toplantısını yaptı. Birlik meclis yönetiminin belirlendiği toplantıda, başkanlığa Vali Mustafa Çiftçi seçildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayınlanan kararla kurulması kararlaştırılan Çorum Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği’nin ilk toplantısı Turgut Özal Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Toplantıda birlik başkanı, birinci ve ikinci meclis başkan vekili, 4 katip üyesi ve encümen üyesi seçimleri gizli oyalama ile yapıldı.

Çorum Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği’nin Birlik Başkanlığına Vali Mustafa Çiftçi seçilirken, başkanlık divanı ve birlik encümeni de belirlendi.  Birinci meclis başkan vekilliğine Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, ikinci başkan vekilliğine İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş, kâtip üyeliklere Namık Kemal Batman, Süleyman Ateş, Recep Çankal, Ethem Kölemen, encümen üyeliklerine ise Dr. Halil İbrahim Aşgın, Ahmet Gelgör, Halil İbrahim Şaltu, Necmettin Yalçın ve Mehmet Bektaş seçildi.

TÜRKİYE’YE ROL MODEL OLACAK

Vali Mustafa Çiftçi, seçimlerin ardından yaptığı konuşmada, Çorum Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği’nin kurulması için bir yıldır çalışmaların devam ettiğini belirterek, “İnşallah hayırlı hizmetlere vesile olur. Bu birlik bir ihtiyaçtan ortaya çıktı. Topyekûn bir işbirliği yapmamız gerekiyordu. Kısa sürede işe başlayarak Çorum’da, Osmancık’ta, İskilip’te ve Sungurlu’da olmak üzere 4 adet barınak kuracağız.

Buralarda sahipsiz hayvanların bakımlarını ve kısırlaştırmalarını yaptıktan sonra yine o bölgede besleyeceğiz. Hayvanseverlerin de hassasiyetlerini biliyoruz. Bu barınaklar onlara da açık olacak. Gelip buralarda besleme yapabilirler. İnşallah Türkiye’ye rol model bir birlik olacak” dedi.

Son Güncelleme: 01.12.2022 19:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2022-12-01 01:20:37

O verdiğiniz isimler çorum belediyesinden seçilenler . Bu mecliste 45-50 üye var .

Avatar
Çorum 19 2022-12-01 07:55:45

Bütün akp orada

Avatar
Abdullah 2022-12-01 10:13:23

üç -dörtyüz kedi köpeği toplamak için 60 kişilik meclis kurulmuş. çok güzel haber

Avatar
Vatandaş 2022-12-01 18:48:11

Ceylanı niye çağırmadınız küser şimdi.

banner165