Başkanı harekete geçiren paylaşım

Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner, genetik kan hastalığı olan ve kemik iliği nakli bekleyen 3 yaşındaki Mustafa Janberk Ağuş için harekete geçti.

25 Aralık 2019 Çarşamba 17:05
Başkanı harekete geçiren paylaşım

Sungurlu’da genetik kan hastalığı olan ve kemik iliği nakli bekleyen 3 yaşındaki Mustafa Janberk Ağuş ile ilik nakli bekleyen tüm hastalar için  100 isme ihtiyaç olduğunu paylaşımı üzerine Sungurlu Belediyesi harekete geçti.kemik iliği nakli,donör,

Konuya duyarsız kalmayan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, gerekli girişimleri yaptıklarını, yakın zamanda Kızılay aracının Sungurlu’ya gelerek kan alacağı müjdesini verdi.

Sungurlu Temel Anadolu Lisesi, Kalehisarlı Mustafa Janberk ve diğer şifa bekleyen çocuklar için Kızılay’a başvuruda bulunmuş, Kızılay yetkilileri aracı Sungurlu’ya gönderebilmesi için 100 bağışçıya ihtiyaç olduğunu belirtmişti.
Haberin sosyal medyada yayılmasıyla konuya duyarsız kalmayan ve harekete geçen Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Başkan yardımcısı Sakine Sarıyüce ve Mükremin Dağaşan’a gerekli girişimleri yapmaları talimatı verdi.
Kampanyayı Sungurlu Belediyesi’nin üstlendiğini açıklayan Başkan Yardımcısı Sakine Sarıyüce, “Başkanımız bu konulara çok duyarlı. Kemik iliği nakli bekleyen hemşehrimiz 3 yaşındaki Mustafa Janberk Ağuş ile ilik nakli bekleyen tüm hastalar için Kızılay yetkilileriyle gerekli görüşmeleri yaptık ve kampanyayı Belediyemizin üstleneceğini söyledik. Yakın bir tarihte Kızılay aracı Sungurlu’ya gelerek yavrumuz ve tüm hastalar için kan almaya başlayacaktır. Tüm hemşehrilerimizi sadece ve sadece 3 küçük tüp kan vermeye bekliyoruz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumlu 2019-12-26 10:08:48

tebrikler