Bayat’ı sel vurdu, İskilip yardıma koştu

Çorum'un Bayat ilçesinde etkili sağanak yağış su baskınlarına ve taşkınlara yol açarken, İskilip Belediyesi komşu ilçeye yardıma koştu.

22 Haziran 2022 Çarşamba 12:28
Bayat’ı sel vurdu, İskilip yardıma koştu

Çorum'un Bayat ilçesinde dün öğleden sonra başlayan kuvvetli ve etkili sağanak yağış su baskınlarına ve taşkınlara yol açtı.

Özellikle Bayat İlçesi Yatukcu Mahallesi’nde derelerde taşkın yaşandı.  Yatukcu Mezarlığı mevkiinde taşkın bir süre ana yolu ulaşıma kapattı. Ara sokaklarda göllenme sebebiyle trafikte bir süre aksamalar oldu.

Bayat Belediyesi itfaiye ekipleri, iş makineleri ve vidanjörlerle su baskınları ve taşkınlara müdahale etti. Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, krizi bizzat sahada yönetti.

İskilip Belediyesi, Bayat ilçesinde yoğun yağmur sebebiyle oluşan su baskını ve hasarların giderilmesine destek olmak amacıyla itfaiye ve vidanjör desteği sağladı.

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, ilçeye yardım gönderen İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük ve ekiplere teşekkür etti.

Son Güncelleme: 22.06.2022 14:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.