Bayram için ek seferlere hazırlar

Çorum Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yolcu taşıma hizmeti sunan firmalar bayram için ek sefer hazırlığındalar.

18 Mayıs 2019 Cumartesi 15:21
Bayram için ek seferlere hazırlar

Çorum Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yolcu taşıma hizmeti sunan firmaların, bayram öncesi ve sonrasında yolcu yoğunluğunu dikkate alarak ek seferleri için hazırlıklarını tamamladıkları öğrenildi.

Bu arada Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğünce yayımlanan genelgede, Ramazan Bayramı tatili süresince yolcu potansiyelinin önemli ölçüde artmasının beklendiği belirtilerek, bu doğrultuda, şehirler arası sefer yapan otobüs firmalarının Ramazan Bayramı tatili süresince ek seferler düzenlemesine izin verildi.

Otobüsler için ek sefer izni 30 Mayıs'ta başlayacak, 11 Haziran'a kadar kullanabilecek.

Karayolu ulaştırma hizmetlerinde herhangi bir aksamaya meydan verilmemesi amaçlanan düzenlemeyle vatandaşların mağdur olmasının önüne geçilecek.

Son Güncelleme: 18.05.2019 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165