Bayram namazı ve bayramda hava

Çorum'da bayramın ikinci günü sağanak geçişleri bekleniyor.Sıcaklık mevsim normallerinde. Bayram namazı ise 05.53'de kılınacak.

08 Temmuz 2022 Cuma 00:40
Bayram namazı ve bayramda hava

Çorum'da Kurban Bayramı'nın ikinci gününde sağanak geçişi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; bölgede önümüzdeki hafta süresince genelde hava parçalı bulutlu, sıcaklık mevsim normallerinde olacak Bayramın ikinci günü ise sağanak yağış geçişleri bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının genellikle mevsim normalleri civarında seyretmesi beklenirken, Çorum'da arefe günü parçalı ve az bulutlu, bayramın ilk günü parçalı bulutlu, bayramın ikinci günü gök gürültülü sağanak yağışlı, üçüncü günü parçalı bulutlu ve dördüncü günü yine parçalı bulutlu geçmesi bekleniyor.

Kurban bayramı sonrası bölge genelinin parçalı ve az bulutlu, yer yer yerel olmak üzere sağanak yağış geçişleri bekleniyor.

ÇORUM'DA BAYRAM NAMAZI

Öte yandan Çorum’da bayram namazı saat 05.53’te kılınacak.

HALKLA BAYRAMLAŞMA

Çorum Valiliği ve Çorum Belediyesi'nin ortakylaşa tertip edeceği bayramlaşma merasimi bayramın ikinci günü 10 Temmuz 2022 Pazar günü Hürriyet Meydanı'nda gerçekleştirilecek. Siyasi partilerde farklı günlerde parti binalarında bayramlaşma düzenliyor.

Son Güncelleme: 08.07.2022 15:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165