Bayrama 6 gün kala gelen sevinç

Çorum Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi 700 çocuğa bayramlık hediye etti.

27 Nisan 2022 Çarşamba 01:22

Çorum Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi 700 çocuğa dün bayramlık hediye etti.

Gönül Belediyeciliği çalışmaları kapsamında Ramazan ayında da gıdadan giyime, ayakkabıdan yakacak yardımına, sıcak yemekten kuaförlük hizmetine kadar çok farklı alanda sosyal çalışmalarını sürdürdüklerini açıklayan Çorum Belediyesi, 700 çocuğa bayram sevinci yaşattı.

Pandemi dolayısıyla ara verilen ve daha önceki senelerde de 571 çocuğa bayramlık kıyafet yardımında bulunduklarını vurgulayan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, bütün evlerde başlayan bayram telaşının en güzelinin çocukların telaşı olduğunu ifade etti. Başkan Aşgın, çocukların bayram heyecanına ortak olmak için çalıştıklarını vurgulayarak, “Geçmiş yıllarda olduğu gibi Hz. Peygamberimizin doğum tarihini baz alarak 571 çocuğumuza el uzattık. Tekstil firması da 130 çocuğa da biz yardım etmek istiyoruz dedi ve 700 çocuğumuza bayramlık ihtiyaçlarını veriyoruz. Bayrama 6 gün kala 700 yavrumuzun tepeden tırnağa giyecekleri yeni kıyafetlerini dağıtıyoruz ve o evlerde de bayram sevinci 6 gün önceden başlamış olacak. Çorum Belediyesi olarak her zaman hemşehrilerimizin yanında olduk, bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Son Güncelleme: 27.04.2022 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2022-04-27 15:30:16

Çocuklar ve ailelerinin ad-soyad bilgisini de liste halinde verseydiniz sevgili belediye başkanı, bu kadar utandırmak az gelmiş.

Avatar
Batandaş 2022-04-29 08:18:03

Sanki ceplerinden yapıyorlar yardımı. Kardeşim iktidarsan o çocukların babalarına yardım edin. Bir sürü emekli bu bayram hangi parayla çocuğuna harçlık vereceğini düşünüyor