Belediye Binevler’e el attı

Belediye Başkanı Zeki Gül, Binevler'de incelemelerde bulundu.

08 Kasım 2018 Perşembe 16:14
Belediye Binevler’e el attı

Belediye Başkanı Zeki Gül, Üçtutlar Mahallesi Muhtarı Mehmet Bölükbaş ile birlikte Binevler semtinde incelemelerde bulundu.

Şehrin neresine olursa olsun ihtiyaç olan her türlü hizmeti yerine getirmeyi kendilerine borç bildiklerini ifade eden Belediye Başkanı Zeki Gül, “Binevler Mahallesi kurulduğu zamandan bugüne kadar yapılaşması sürekli sorun teşkil etmiş olan bir bölge. Bu bölgeye şunu yapayım da sorun çözülsün deme şansımız maalesef yok. Bölgenin mevcut yerleşim planı, bu bölgeye çok fazla müdahale etmeyi önlüyor. Muhtarımızla birlikte yapılması gerekenleri tespit ettik. Tespitlerimiz doğrultusunda Binevler Mahallemizde ki parkların onarımını yapacağız, yürüyüş yolları yapacağız. Bazı yollarda yenileme çalışmaları gerçekleştireceğiz” dedi.

Başkan Gül, Binevle de vatandaşlarla da sohbet etti, onların mahalle için öneri ve taleplerini dinledi. Gül, Binevler için yapılabilecek ne varsa programa alacaklarını ifade etti.

Muhtar Mehmet Bölükbaş, ziyareti ve mahallede yaptıkları inceleme için Belediye Başkanı Zeki Gül’e teşekkür etti.

Son Güncelleme: 08.11.2018 16:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.