Belediye kan verdi

Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personeli kan bağışında bulundu.

01 Ekim 2013 Salı 18:10
 Belediye kan verdi

Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personeli kan bağışında bulundu.

Belediye BAsın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, İtfaiye Müdürü İsmail Öğütverici, Zabıta Müdürlüğü ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nde görevli personel Kızılay Kan Merkezi’ne giderek kan bağışında bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan kan vermenin toplumsal bir sorumluluk olduğunu belirterek herkesi Kızılay’a kan vermeye davet etti. Toplumun tüm kesimlerini kan bağışı noktasında duyarlı olmaya davet eden Candan, “Kan, bir gün herkes kana ihtiyaç duyabilir” dedi.

Türk Kızılayı Çorum Kan Merkezi Müdürü Dr. Yeşim Yılmaz da yaptığı konuşmada kan bağışının sürekli bir ihtiyaç olduğunu belirterek “Zabıta ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personelinin bu duyarlı davranışları bizim için çok önemli. Kan bağışı kampanyamıza destek veren tüm kamu çalışanlarına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.




Son Güncelleme: 01.10.2013 18:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.