Belediye Oteli hizmette

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, geçmiş yıllarda Yeni Mahalle Cumhuriyet Meydanında hizmet vermekte olan mevcut Belediye Oteli’nin günün...

28 Eylül 2013 Cumartesi 10:01
 Belediye Oteli hizmette


Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, geçmiş yıllarda Yeni Mahalle Cumhuriyet Meydanında hizmet vermekte olan mevcut Belediye Oteli’nin günün şartlarına cevap veremediğinden, İtfaiye Hizmet Binası üzerinde bulunan iki adet daire restore edilip Belediye Oteli olarak hizmete başladığını söyledi.

İlçede hizmet verecek olan Belediye Oteli’nin 25 yataklı olduğunu kaydeden Başkan Ünlü, Belediye Otelinin restorasyon çalışmaları hakkında d
a bilgi verdi.

Ünlü, “Uzun yıllar önce yapılarak hizmete açılan Belediye Oteli günümüz şartlarına göre ihtiyaca cevap veremez duruma gelmişti. Hızla gelişen ve modernleşerek büyüyen ilçemizde gelen yerli yabancı misafirlerin ihtiyaç duyduğu belediyemize ait Belediye Oteline yeni bir proje hazırlayarak restorasyon çalışmalarını tamamladık. Hazırladığımız yeni proje ile mevcut İtfaiye Hizmet Binası üzerinde atıl durumda bulunan iki adet daire tamamen restore edilerek günümüz şartlarına uygun otel haline getirildi. 25 yataklı olarak hizmet verecek olan Belediye Oteli halkımıza hayırlı olsun.” dedi.




Son Güncelleme: 28.09.2013 13:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.