Belediye veren elle alan eli buluşturacak

Çorum Belediyesi arıcılık edecek, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara hayırseverler tarafından Halk Ekmek kartları verilecek.

13 Mayıs 2018 Pazar 18:25
Belediye veren elle alan eli buluşturacak

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara, hayırseverler tarafından dağıtılacak olan Halk Ekmek kartlarını tanıttı.

Çarşamba günü başlayacak olan Ramazan Ayı münasebetiyle Çorum Belediyesi olarak hayırsever vatandaşlar tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtılması için kartlar hazırlandığını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, 50 ve 100 ekmeklik, kartların tüm Halk Ekmek Büfelerinde geçerli olacağını belirtti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu: şöyle dedi; “Merhametin ve iyiliklerin ön plana çıktığı Ramazan ayına Çarşamba günü erişeceğiz. Ramazan ayı münasebetiyle hayırsever vatandaşlarımız ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız arasında yardımlaşma daha da artacaktır. Ramazan ayı içerisinde iftar çadırını açıyoruz. İftar çadırımızdan 1000 kişi faydalanmaktadır. Bu yıl da 30 gün boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız ramazan çadırında oruçlarını açabilecekler. Halk Ekmek fabrikamız aracılığıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ekmek yardımı yapmak isteyen hemşehrilerimiz için daha önceden fiş hazırladık. Bu sene büfelerimizdeki sistemle kart sahipleri ekmekleri büfelerimizden alabilecekler. Kartlarımız 50’lik ve 100’lük olarak dizayn edildi. Bu kartları hayırsever vatandaşlarımız ücreti karşılığında alarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştıracaklar. Bu kartlara sürekli yükleme yapılabilmektedir. Dolayısıyla sadece ramazan içerisinde değil yıl içerisinde de kullanılabilecek.

Ekmek kartlarımızdan alıp ihtiyaç sahiplerine vermek isteyen vatandaşlarımız, Turgut Özal İş Merkezi’nin ikinci katında bulunan BEŞTAŞ Şirket Merkezinden, Halk Ekmek Büfelerinden veya (0364) 254 99 19 numaralı telefonu arayarak yardım kartlarını temin edebilirler.  Bir diğer yeniliğimiz de Sosyal Yardımlaşma Vakfımız tarafından evlere götürülen ekmek yardımları… Valiliğimize bağlı Sosyal Yardımlaşma Vakfımıza bu kartlardan verdik. Bu kartlar aracılığı ile halkımız günlük kendilerine belirlenen miktarda ekmek alabilecekler” diye söyledi.

PİDELER BÜFELERDE

Ramazan ayı içerisinde ekmek yerine pide çıkaracaklarını ifade eden Yabacıoğlu Ramazan pidesi öğlenden itibaren büfelerde hazır olacak. Pideler 300 gram olarak 1 lira 50 kuruş satılacağını vurguladı.

Son Güncelleme: 13.05.2018 18:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bay Bilen.! 2018-05-14 16:35:30

250 gram ekmek 75 kuruşken; Halk ekmekte? Pide 300 gram neden 1.50 kuruş?