Belediye yine uyardı!

Çorum Belediyesi dolandırıcılara karşı bir uyarı daha yaptı.

06 Nisan 2022 Çarşamba 17:32
Belediye yine uyardı!

Çorum Belediyesi, belediye başkanı ve başkan yardımcılarının adını kullanarak Ramazan Ayında yardım topladıklarını iddia eden dolandırıcılara karşı vatandaşları uyararak tedbirli davranmasını istedi.

Çorum Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:“İlgili birimlerimize Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın ve başkan yardımcılarımızın adı kullanılarak, yardım başlığı altında bağış toplandığı yönünde ihbarlar gelmektedir. Dolandırıcılar, belediye başkanımızın adını kullanarak iş adamlarına telefonla ulaşıp Ramazan Ayında ihtiyaç sahiplerine yardım edeceklerini söylemekte ve bu yolla vatandaşları mağdur etmektedirler. Çorum Belediyesinin hiçbir kademesinden yardım ve destek adı altında bağış talebinde bulunulması söz konusu değildir. Vatandaşlarımızın iyi niyeti bu şekilde istismar eden dolandırıcılara karşı dikkatli davranmalarını ve bu şahıslara kesinlikle itibar etmeyerek karşılaştıkları benzer durumlarda, 155’i arayıp emniyet güçlerimize anında haber vermelerini önemle rica ederiz."

Son Güncelleme: 07.04.2022 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Batandaş 2022-04-07 07:47:36

Bende belediyeyi uyarıyorum suya zam yapacağınıza Ak Partiye küfür eden yalakalıkla işe alınan kim varsa işten çıkarın batandaşın vergisi ile bu yalakalara maaş vermeyin tasarruf yapın

Avatar
her dönem oluyor 2022-04-07 10:20:13

nedense her dönem oluyor bu tarz şeyler. vatandaş da inanmasın bir zahmet artık