Belediye’den 2 ayrı talep

Gülabibey sakinlerinin dere ve yolla ilgili iki ayrı talebi var.

25 Temmuz 2019 Perşembe 17:17
Belediye’den 2 ayrı talep

Çorum’un nüfus yoğunluğu fazla olan mahalleleri arasında yer alan Gülabibey sakinlerinin dere ve yolla ilgili iki ayrı talebi var.

Konuya ilişkin görüşlerini dile getiren bazı mahalle sakinleri, “Gülabibey ve Mimar Sinan Mahallesi’nden gecen derenin üstünün kapatılarak Mimar Sinan ile Eskiekin yolunun birleştirilmesini istiyoruz. Cuma Pazarı civarından geçen yol çok dar ve yetersiz. Hemen her gün trafik kazası yaşanıyor.” diye konuştular.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2019-07-26 13:37:52

Sayın il cumhurbaşkanı il başkanlarıyla yaptıgı toplantıda gidin. Gönülerini alın demiş. Orda tamam diyecekler. Gelince herkes bildigini yapıp eleştirenleri bile düşman edecekler. Belediye başkan aday adayları seciminde oldugu gibi anlayanlar anlamiştır umarım

Avatar
Ahmet 2019-07-25 21:06:56

Dere yatağının üzerini kapatıp yol yapın sonra da sel gelince kader...

Avatar
Sami 2019-07-25 21:43:06

Dere üstünü kapatmaya Belediye yetkili değildir. Daha önce konu oldu DSİ Ye havale ettiler, onlarında bakanlıkları izin vermemişti. Her aklına gelene uydukları için bir çok dere yok edilmiş. Şimdi de sel felaketi oluyor

banner165