Belediye’den iki ihale

Çorum Belediyesi restorasyonu tamamlanan Dikiciler Arastası’nda bulnan dükkanlar ile Aşık Mahsuni Parkı kafeteryasını ihale ile kiralayacak.

13 Haziran 2022 Pazartesi 17:13
Belediye’den iki ihale

Çorum Belediyesi restorasyonu tamamlanan Dikiciler Arastası’nda bulnan dükkanlar ile Aşık Mahsuni Parkı kafeteryasını ihale ile kiralayacak.

Üçtutlar Mahallesi, Eskiciler Sokak Dikiciler Arastasında bulunan iş yerleri ihale yoluyla kiraya verilecek.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; ‘’Üçtutlar Mahallesi, Eskiciler Sokak Dikiciler Arastasında bulunan 4,5, 6, 8, 10, 11, 13, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 28, 29 no'lu iş yerleri ayrı ayrı, 1-3, 7-9, 12-14 nolu iş yerleri birlikte, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesine istinaden açık teklif arttırma usulüyle 3 yıl müddetle ihaleyle kiraya verilecektir” denildi.

İHALELER 15 NAZİRAN’DA

İhale, 15 Haziran Çarşamba günü saat: 14.30‘da Turgut Özal İş Merkezi 4. Kat Çorum Belediyesi Meclis Salonunda Encümen huzurunda yapılacak olup şartname ve ekler Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünden temin edilebiliyor.

PARK KAFETERYASİ KİRAYA VERİLECEK

Öte yandan Çorum Belediyesi Âşık Mahsuni Şerif Parkı içerisinde bulunan Restoran, Kafeterya ve Hızlı Yemek nitelikli iş yerini ihale yoluyla kiraya verecek.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; ‘’Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Âşık Mahsuni Şerif Parkı içerisinde ki Restoran Kafeterya ve Hızlı Yemek nitelikli iş yeri 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesine istinaden açık teklif arttırma usulüyle 3 yıl müddetle ihaleyle kiraya verilecektir” denildi.

İhale, 15 Haziran Çarşamba günü saat: 14.00‘da Turgut Özal İş Merkezi 4. Kat Çorum Belediyesi Meclis Salonunda Encümen huzurunda yapılacak olup şartname ve ekler Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünden temin edilebiliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2022-06-14 10:52:18

Yapacak hiçbir şey bulamadınızmi bu sokağın getirisi nedir niye para harcıyorsunuz bunun yerine esnafa para verin