Belediye’den maliyetine sebze ve meyve satışı

28 Mart 2020 Cumartesi 19:39
Belediye’den maliyetine sebze ve meyve satışı

Çorum'un Sungurlu İlçe Belediyesi, Cumartesi ve Perşembe Pazarının koronavirüs tedbirleri çerçevesince kapatılmasının ardından, vatandaşların menfaati için maliyet fiyatına, hem ucuz hem de taze sebze-meyve satışına başlayacağını bildirildi.
Çin'de ortaya çıkan koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında alınan hıfzıssıhha kararıyla Perşembe ve Cumartesi Pazarı kapatılmıştı. Sungurlu Belediyesi vatandaşların menfaati ve ucuz ve taze sebze-meyve almaları için girişimde bulundu.

“HAFTADA 3 GÜN SATIŞ YAPILACAK”
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, “Çin'de ortaya çıkan ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle bir takım kararlar alınmış, alınan kararlar neticesinde ilçemizde kurulan Perşembe ve Cumartesi Pazarları kapatılmıştı. Vatandaşlarımızın menfaati ve ucuz taze sebze-meyve almaları için Belediye olarak gerekli girişimlerimizi tamamladık. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri, Cumartesi Pazarı’nda Belediyemiz tarafından, hiçbir kar gözetmeden, maliyetine ucuz ve taze sebze-meyve satışı yapılacaktır” dedi.
Pazartesi günü satışın başlayacağını duyuran Başkan Şahiner, “Kuracağımız tezgahta vatandaşlarımız, sosyal mesafeye uygun olarak maliyet fiyatına hem ucuz hem de taze, sebze ve meyve alabilecekler” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 28.03.2020 19:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumlu vatandaş 2020-03-29 14:56:29

sayın başkan sungurluda ilklerin öncüsü oldu. zabıta memurları belediye gelen vatandaşın ateşini ölçtü.belediye vatandaşa çorba dağıttı.şimdide sebze meyve satışı.sayın başkan vatandası mağdur etmiyor.Allah razı olsun.alkışlar sayın başkana ve belediye çalışanlarına...

Avatar
Mertçe 2020-03-29 18:04:59

Helal olsun sana başkan sayın AŞGIN örnek al bence.