Belediye’den online hizmet

Çorum Belediyesi’nin toplu ulaşımda kredi kartı veya banka kartı kullanılarak online dolum uygulamasını başlattı.

27 Nisan 2022 Çarşamba 21:42
Belediye’den online hizmet

Çorum Belediyesi’nin toplu ulaşımda yeniliklere devam ettiği bildirildi.

Yeni uygulama ile artık otobüs kartlarına kredi kartı veya banka kartı kullanılarak online dolum yapılabilecek. Online yüklemeler cep telefonu ile “Akıllı Bilet” mobil uygulaması üzerinden veya akillibiletim.com internet sitesi üzerinden yapılabilecek.

Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, her türlü yenilik ve teknolojik gelişmeyi Belediyenin her türlü biriminde uyguladıklarını belirterek toplu ulaşımda vatandaşların işlerini kolaylaştıracak yenilikleri de hayata geçirdiklerini belirtti. Çöplü, cep telefonlarına yüklenen akıllı bilet uygulamasıyla otobüs kartlarına online yükleme yapılabileceğinin altını çizdi.

Son Güncelleme: 28.04.2022 12:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumsuz 2022-04-28 16:21:14

Değerli belediye, Grafik Tasarımcılık ve IU/UX diye bir takım iş kolları var.. Bakın bir aratın falan YouTube'da bu insanlar neler yapabiliyormuş.. Belki işinize yarar... Hani yani diyorum, bir bakın... Şu işlerinizin görünüşünü tetkik edince bence mutlaka bir haberiniz olsun bu insanlardan... Ha diyorsanız biz faaliyetlerimizin çoğu gibi iş yapmış olmak için iş yapıyoruz zaten diyorsanız, tamamdır!

Avatar
Gariban 2022-04-28 10:13:15

Bakiye yüklemek için bile para kesiyorlar işlem başına 0,99 tl yapıyorsun bir hizmet diğer illerdeki gibi ücretsiz yap İBB ninde var aynı sistem haraç pardon komisyon almıyor.

Avatar
Adem 2022-04-28 12:26:56

Ibb neyi almıyor hamuduyla yutuyor.hizmetmi var ki ibb de. İyi benzetme

Misafir Avatar
Çorumsuz 2022-04-28 16:18:40 @Adem

Ademcim hemen appstore/google play'den indiriyorsun App. Bu kadar kesin konuştuğuna göre kesinlikle kart kaydın vardır zaten. Bir yükleme yap hemencecik. Sonra da gel burada lafını geri al sana zahmet tamam mı kardeşim, hadi biz bekliyoruz burda.

Beğenmedim! (1)
Misafir Avatar
Gariban 2022-04-28 13:50:13 @Adem

Adem bey uygulama üzerinden bakiye yükleme yapıldığı zaman komisyon yok İBB de....

Beğenmedim! (1)

banner165