Benli'nin cenaze namazını O kıldırdı

Merhum Sabri Benli bugün kılınan cenaze namazının ardından Ulu Mezar'da toprağa verildi. Cenaze namazını Prof. Hayrettin Karaman kıldırdı

03 Nisan 2018 Salı 13:32
Benli'nin cenaze namazını O kıldırdı

Seydim Beldesi eski Belediye Başkanı Sabri Benli bugün öğle namazı sonrası Ulucami’de kılınan cenaze namazının ardından Ulu Mezar’da toprağa verildi.

Merhumun cenazesi namazını bacanağı fıkıh alimi hemşehrimiz Prof. Dr. Hayrettin Karaman kıldırdı. Cenaze törenine Belediye Başkanı Zeki Gül, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum eski Milletvekili Cahit Bağcı, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, bazı daire müdürleri, BEM BİR-SEN Genel Başkanı Mersul Turbay, bazı sivil toplum kuruluşu yöneticileri, merhumun yakınları, ailesi ve vatandaşlar katıldı.

Prof. Karaman cenaze merasiminde kısa bir konuşma yaptı. 

Karaman konuşmasında, "Merhum ile 40 yıldır bacanağım. 40 yıl boyunca bir saniye bile birbirimize kaşımızı  çatmadık. İyi bir müslüman ve salih kul olarak ona şahitim. Bunu nasıl biliyorsunuz derseniz, bunun alameti farikaları vardır." dedi. Karaman daha sonra, ölümü hatırlatması açısından mezar ziyaretlerinin önemine değindi. 

Son Güncelleme: 03.04.2018 18:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.