Bilgi radardan, Çorum ve 5 ilçeye uyarı

21 Haziran 2022 Salı 15:45
Bilgi radardan, Çorum ve 5 ilçeye uyarı

Meteoroloji Samsun Radarı'ndan alınan son veriler ve yapılan değerlendirmelere göre, önümüzdeki 3 saat içinde Çorum merkez ve kuzey ilçelerine kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Yapılan açıklamaya göre; Çorum merkez ve kuzey ilçeleri Osmancık, Laçin, Dodurga, Oğuzlar ve Kargı'da gök gürültülü yerel ve kuvvetli sağanak yağış beklendiğinden, vatandaşların meydana gelebilecek sel, ani su baskını, yıldırım düşmesi, yerel dolu yağışı, ulaşımda aksamalar ile yağış sırasında rüzgar ve fırtınaya karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Bölgede Çorum’un yası sıra Amasya'nın batısında bulunan Hamamözü, Merzifon ilçeleri, Samsun'un iç kesimleri ile Vezirköprü, Havza, Kavak ve Ladik ilçeleri için benzer yağış tahmini yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.