Bir acı haber daha

Çorum’un Mecitözü İlçesi’ne bağlı Figani Köyü’nden banka memuru Dursun Yalvaç’ın kızı, damadı ve torunları depremde hayatlarını kaybetti.

13 Şubat 2023 Pazartesi 21:50
Bir acı haber daha

Çorum’un Mecitözü İlçesi’ne bağlı Figani Köyü’nden banka memuru Dursun Yalvaç’ın kızı, damadı ve torunları depremin enkazında kalarak hayatlarını kaybetti.

YÜREK DAYANMAZ

Mecitözü-Figani Köyü nüfusuna kayıtlı Dursun Yalvaç’ın kızı Filiz Yalvaç Çalgan (48), Adıyaman’da Türkçe Öğretmeni olarak görev yapan eşi Faruk Çalgan (48), çocukları Burak Talha Çalgan (12) ve Tarık Çalgan (5), depremle birlikte enkaz altında kaldı. Çalgan ailesinin yakınları, arama kurtarma çalışmaları sonucu acı haberle sarsıldı.

BİRLİKTE TOPRAĞA VERİLDİLER

4 kişilik ailenin cansız bedenleri enkazdan çıkarıldıktan sonra Adıyaman’da gözyaşları arasında toprağa verildi. Anne-baba ve çocuklarının yan yana toprağa verilmesi yürekleri parçaladı. Acı haber, gerek Mecitözü İlçesinde, gerekse Figani Köyü’nde derin üzüntüye neden oldu.

Son Güncelleme: 14.02.2023 13:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 2023-02-14 00:16:11

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşAllah

Avatar
Çorum 19 2023-02-15 07:43:53

Denizde derede kum hırsız müteahhit göz yuman siyasetçi bürokrat belediyecide para bol halkta da acı keder