Bir uyarı da Valilik’ten

Çorum Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, hafta sonuna kadar kuvvetli yağış uyarısında bulunarak tedbir alınmasını istedi.

01 Haziran 2020 Pazartesi 13:09
Bir uyarı da Valilik’ten

Çorum Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, bölge için serin ve kuvvetli yağış uyarısında bulunarak, vatandaşların tedbirli olmalarını istedi.

İşte o açıklama:

“Bolgemizin Pazartesi (01.06.2020) gününden itibaren batı kesimlerinden başlayarak serin ve yağışlı sistemin etkisi altına gireceği tahnin ediliyor. Cuma gününe kadar bölgemizde görülecek yağışların sağanak ve gök gürültülü sağanak seklinde olacağı beklenmektedir. Yağısların, özellikle iç kesimlerde yer yer kuvvetli olacağı beklendiğinden olumsuz şartlara karşı lgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir. Cuma (05.06.2020) bitiminden itibaren yağışlı ve serin havanın bölgemizi terketmesi beklenmektedir.

Hava sıcaklarının bölge genelinde perşembe gününe kadar mevsim normalleri civarında seyredeceği ancak; Cuma gününden itibaren bölge genelinde hissedilir derecede artacağı ve rnevsim normalleri uzerine yükseleceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın iç kesimlerde güneşli yönlerden, kıyı kesirnlerde ise kuzey ve doğu yönlerden hafif yer yer kaçta kuvvette, yağış anında kısa süreli güney-güneybatı yönlerden kuvvetli (30 -50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

Son Güncelleme: 01.06.2020 23:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
filozof 2020-06-01 15:40:03

'da' ayrı yazılır