Bizi arayın…

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, yoğun kar yağışının sokak hayvanlarını olumsuz etkileyeceğini hatırlatarak, vatandaşlara çağrıda bulundu.

26 Aralık 2018 Çarşamba 01:08
Bizi arayın…

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, yoğun kar yağışının sokak hayvanlarını olumsuz etkileyeceğini belirterek, vatandaşlardan yavru kedi ve köpekler için Çorum Belediyesi’nin aranmasını istedi.

Candan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

BİZİ ARAYIN...

Yoğun kar yağışı başladı. Sokakta gördüğünüz yavru kedi ve köpekler için lütfen bizi arayın. Ekiplerimiz hazır. Barınağımız hazır... (221 63 67)

Üşüyen canları topluyoruz... Klimalı barınak tam onlara göre...

Son Güncelleme: 26.12.2018 01:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Lütfen!! 2018-12-26 02:29:04

Barınak hastalık yuvası lütfen bunu es geçmeyin .
Hertaraf cereyan hasta ile sağlıklı canlıları bir arada tutuyorlar . Atıyorum dışarıdan bir canlı geliyor oraya birde anne ve çocukları ile getirtiliyorsa altı aya zor çıkar çünkü oradakilere aşıları tam yapılmıyor karma hiç yapılmıyor ..zeki bey bu konuda çok hassas biliyorum ..daha iyileştirilmesi lazım ortamın neredeyse sokak daha emniyetli demek geliyor içimden ..ölmüş köpekleri içerden almaya aciz çalışanlar var ..lütfen yayınlayın bu bir rica !! Şahit olduklarım var .

banner165