Bolu’ya atandı

Çorum Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Mustafa Gözler, Bolu’ya atandı.

06 Mayıs 2022 Cuma 16:45
Bolu’ya atandı

Çorum Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Mustafa Gözler, Bolu’ya atandı.

Vali Mustafa Çiftçi’ye veda ziyaretinde bulunan gözler, Bolu Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü olarak görev yapacak.

Son Güncelleme: 07.05.2022 12:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halim 2022-05-07 16:36:39

Veda ziyaretleri, plaketler vs. sorun çözmüyor. Sayın valim bu işlere biraz ara verip öğretmenlerin Osmancık'taki ek ders sorunlarına bir el atsanız derim. Aradan mübarek bayram geçmiş ek ders yok. Ayın 7 si olmuş ek derslerden bir haber yok. Muhtemelen Salı günü yatacakmış. Yani ayın 10 unda . yazıktır günahtır. Bu aymazlık alışkanlık halini aldı. Ya bu sorunu çözün ya da bu kifayetsiz, liyakatsiz,sorumsuz,vurdumduymaz ve ayma adamları oradan alın. Yazıktır günahtır. 600 öğretmen çözüm bekliyor. Hangi devirde yaşıyoruz. Türkiye de ek dersleri ayın 9-10 una sarkan bir ilçe kaldı mı ki.

banner165