Bu çalışmayı muhalefet de takdir etti

Çorum'da Çomar Barajı çevresinde geniş kapsamlı modernizasyon çalışmalarının başlatılması muhalefeti de memnun etti.

30 Nisan 2023 Pazar 14:57
Bu çalışmayı muhalefet de takdir etti

Çorum’da vatandaşların ekseriyetinin çok uzun yıllardır şikayet konusu olan Çomar Barajı çevresinde geniş kapsamlı modernizasyon çalışmalarının başlatılması muhalefeti de memnun etti.

Çorum Belediyesi’nin geçtiğimiz günlerde Çorum Barajı çevresinde rekreasyon projesi başlatması muhalefetin de dikkatini çekti.

Millet İttifakı’nın paydaşı CHP listesinden 2. Sıra Milletvekili Adayı İYİ Partili Bekir Özsaçmacı, Çomar Barajı’nı ziyaret etti. Baraj çevresinde modernizasyon çalışması yapan belediye işçileri ile sohbet ederek, güzel bir çalışma yapıldığını vurguladı.

Özsaçmacı paylaşımında, “Baraj çevresinde güzelleştirme ve iyileştirme yapan Çorum Belediyesi ekipleri ve işçi kardeşlerim ile sohbet ettik. Ellerine kollarına sağlık, güzel bir çalışma yapıyorlar.” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 30.04.2023 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yasar Damar 2023-04-30 20:07:04

KAFALARINA BİŞEYMİ DÜŞTÜ ACABA.

Avatar
Taraftar 2023-05-01 10:45:43

NE KADARDA BEĞENDİM DESENDE ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇTİ GEÇMİŞ OLSUN BEKİR BEYYYYYYYY