Bu da online hizmet

Çorum Belediyesi Halk Et Kombinası’nda kurbanlıklarını kestirmek isteyen vatandaşlar online sıra alabilecek.

16 Haziran 2022 Perşembe 13:11
Bu da online hizmet

Çorum Belediyesi Halk Et Kombinası’nda kurbanlıklarını kestirmek isteyen vatandaşlar kurban.corum.bel.tr adresinden online sıra alabilecek.

Çorum Belediyesi, iki yıldır hizmete sunduğu mezbaha randevu sistemini bu yıl da aktif hale getirdi. Buna göre büyükbaş kurbanı olan vatandaşlar kurban.corum.bel.tr adresine girerek sisteme kayıt olup hangi gün ve hangi saatte kurbanını kestireceğini belirleyebilecek.

Mezbaha Randevu Sistemi hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, şöyle dedi: “Çorum Belediyesi Mezbahasının kurban bayramı boyunca hizmet vereceğini söyledi. 2 yıldır devam eden online kurban kesim randevu sistemimizi bu yıl da hizmete sunduk. kurban.corum.bel.tr adresi üzerinden sisteme kayıt olan vatandaşlarımız istedikleri gün ve saatte kurban kesim randevularını alabilecekler. Mezbahada yapılan kesimler hakkında bilgi veren Çöplü, “Mezbahamızda kesimler hijyenik ortamda deneyimli personelimizle, gelişmiş teknolojik araçlardan faydalanılarak yapılıyor. Kurban Bayramı süresince mezbahamızda sadece büyükbaş hayvan kesimi yapılacak. İlk 50 kişinin kurbanı kesilip pay yapılacak. 50’den sonrası sadece 4 veya 6 parçaya bölünüp karkas olarak teslim edilecek. Kurbanını kestirmek isteyen vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla mezbahamıza getirebilir."

Son Güncelleme: 16.06.2022 19:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
zekeriya 2022-06-17 07:45:48

nerden buluyo bu muhasebeci böyle garip garip fikirleri. niye 50? ya hep yap ya hiç yapma. bim misin sen