Bu kez çok kuvvetli geliyor

Meteoroloji Çorum çevreleri için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

01 Mart 2022 Salı 10:42
Bu kez çok kuvvetli geliyor

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nun batısı ve Kuzey Ege kıyıları dışında tüm yurdun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Kuzey Ege'nin iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzey ve batısının yüksek kesimleri, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların; Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Isparta, Konya, Kırşehir, Çorum, Amasya, Samsun, Giresun, Trabzon, Gümüşhane, Bayburt, Batman ve Siirt çevreleri ile Antalya'nın doğu kesimlerinde kuvvetli, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Hatay çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsü bulunan eğimli yamaçlarında çığ riski bulunmaktadır.

Hava sıcaklığı: İç ve doğu kesimlerde 3 ila 5 derece azalacağı tahmin ediliyor, diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgar: Genellikle güney yönlerden, kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın kuzeyi, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Batı Karadeniz kıyıları ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

İHA

Son Güncelleme: 01.03.2022 18:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
keşke 2022-03-01 16:33:43

son yağan kar gibi yağsa ne iyi olur. yeraltı suları ve barajlar için.

Avatar
Görüş 2022-03-02 09:43:54

Benimde REY”im;
*Tek ortak noktaları Joe Biden le bir olup Erdoğanı indirmek isteyenlere!
*Selahattin Demirtaşı içerden çıkarmak isteyenlere!
*Patates, soğan, sarımsak, elektrik, gaz, benzine takılıpta,
*Kanal İstanbul, Marmaray, Yavuz Sultan Köprüsü, Osman Gazi köprüsü, Orhan Gazi Köprüsü, Marmaray, Çanakkale köprüsü, İstanbul Hava limanı, S-400 ler, yerli otomotiv gibi hizmetleri istemeyenlere!
*İHA, SİHA, TİHA, ları görmeyenlere!
1- SOM Füzesi. ...
2- ROKETSAN UMTAS - TANKSAVAR FÜZE SİSTEMİ ...
3- T129 ATAK HELİKOPTERİ ...
4- BORA-12. ...
5- T-155 FIRTINA OBÜSÜ ...
6- ALTAY MİLLİ TANKI
7- AKYA MİLLİ TORPİDO
8- MİLGEM MİLLİ GEM
9-L-UMTAS Lazer Güdümlü Füze
10-CİRİT Lazer Güdümlü Füze
11-Hisar Füzeleri
12-T-122 ÇNRA 122 MM Çok Namlulu Roketatar
13-TULPAR Paletli Zırhlı Muharebe Aracı
14-GÖKBEY Genel Maksat Helikopteri
15- ŞAHİ209 Elektromanyetik Fırlatma Siste
..... YER KALMADI
VE DAHA NE KADAR MİLLİ ve YERLİ SAVUNMA SİSTEMLERİVARSA HEPSİNİ GÖRMEYENLERE BENİM REY” İM !!