Bu sabah Boğazkale

Soğuk ve yağışlı hava kendini iyicehissettirmeye başladı

06 Aralık 2017 Çarşamba 10:01
Bu sabah Boğazkale

Kış kendini iyice hissettirmeye başladı.

Hafta başından itibaren soğuk ve yağışlı hava tüm yurdu olduğu gibi Çorum’u da etkisi altına aldı. Dün merkezde bir ara karla karışık yağmur görüldü. İlçelere ise kar yağdı.

Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ün, “Bu sabah Boğazkale ilçemiz’ sözleriyle paylaştığı fotoğraf manzarayı bütün güzelliğiyle ortaya serdi.

İLÇE MERKEZİNE İLK KAR

Öte yandan İHA'nın haberine göre, Çorum'un Sungurlu ilçesinde iki gündür aralıklarla etkili olan yağmur, gece saatlerinde hava sıcaklığının sıfırın altında 1 dereceye düşmesiyle yerini kar yağışına bıraktı.

Geçen hafta Sungurlu'nun yüksek kesimlere kar yağmıştı. İlçe merkezinde mevsimin ilk karı dün gece saatlerinde başladı. Gece saatlerinde başlayıp sabah saatlerinde etkisini artıran kar yağışı sebebiyle cadde ve sokaklar beyaza bürüdü. Güne kar yağışıyla uyanan ilçe halkı, kar yağışının sevincini yaşadı.

                                                                                                                                          

Son Güncelleme: 06.12.2017 11:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165