Bu tesiste öğretmenlere indirim var

Oğuzlar Altın Koz Sosyal Tesisleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere yüzde 20 indirim uygulayacak.

23 Kasım 2019 Cumartesi 11:41
Bu tesiste öğretmenlere indirim var

Oğuzlar Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren eşsiz manzarası ile hayranlık uyandıran Altın Koz Sosyal Tesisleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere yüzde 20 indirim uygulayacak.

Obruk Barajı sahilinde yer alan Altın Koz Sosyal Tesisleri 24 Kasım'da öğretmenlere özel yüzde 20 indirim uygulayacak. Sürat tekneleri, su bisikletleri, birbirinden lezzetli yemekleri, eşsiz balık lezzetleri ile Türkiye'nin saklı cenneti Altın Koz Sosyal Tesisleri öğretmenler günü dolayısıyla tüm öğretmenleri bekliyor.

Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, yaptığı açıklamada, "Kur'an-ı Kerim 'in ilk emri olan Oku emrini hayata geçirebilmemiz için bizlere yol gösterip ilmiyle bizleri aydınlatan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım. Bu yıl Oğuzlar Belediyesi olarak öğretmenlerimizin değerli vakitlerini daha keyifle geçirebilmeleri için belediyemiz bünyesinde faaliyet gösteren Altın Koz Sosyal Tesislerimiz'de öğretmenlerimize özel indirim uyguladık. Tüm öğretmenlerimizi Oğuzlarımıza bekliyoruz "dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2019-11-24 07:42:58

Niye Askere polise ondirim yok.Bizde istiyoruz.