Bu yola bir çare!

İskilip'te iki ayrı okulun öğrencileri yaya yolu olmayan karayolu güzergahında araçlarla birlikte yürüyor.

11 Ekim 2019 Cuma 14:59
Bu yola bir çare!

İskilip Anadolu Lisesi ve İskilip İbn-i Sina Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Okulu öğrencileri okula gidiş gelişlerini araçlarla birlikte karayolu üzerinden yapmak zorunda kalıyor.


Her iki okulun öğrencileri otobüs duraklarına ya da ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri Sanayi Sitesi’ndeki marketlere gitmek için yaya yolu olmadığı için karayolunu kullanıyor.
BELEDİYE YAYA YOLU YAPMAK İSTİYOR, AMA...
Edindiğimiz bilgilere göre, İskilip Belediyesi tehlik arz eden güzergaha yaya yolu yapmak istiyor. Ancak yolun karayollarına ait olması nedeniyle resmi prosedürde sorun yaşanıyor. Öğrenciler her an kaza çıkabilecek ana yolu aynı zamanda yaya yolu olarak kullanmaya devam ediyorlar. 
SÜRÜCÜLER DE ENDİŞELİ
Öğrenciler gibi yolu kullanmak zorunda olan sürücüler de yaya yolu olmamasından rahatsızlar. Sürücüler okul çevresinde seyir halindeyken dikkatli olduklarını ancak, yolun durumunu bilmeyen birçok araç sürücününü her an bir kazaya karışabileceğini ifade ediyor.
İskilip ilçe halkı çocuklarının can ve mal güvenliği için İskilip-Çankırı bağlantısındaki yola yaya yolu yapılmasını bekliyor.

İSKİLİP
 

Son Güncelleme: 11.10.2019 15:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAHİPSİZ 2019-10-11 15:07:56

SAHİPSİZLİĞİN ADI İSKİLİP. Başka şehirleri görünce imreniyoruz. Şehir girişi bambaşka çıkışı bir bambaşka. nedense bizim ilçemiz insan neden neden diye soruyor neden. heleki o ilerideki viras 270' açıda bir viraj başka bir yerde yoktur heralde .

Avatar
Vatandaş 2019-10-12 23:32:31

İsklip sonuçta çorumun bir ilçesi ne bekleniyorki ben anlamıyorum alt tarafı bir ilçe hangi ilçenin girişi çıkışı iyi bırakın arkadaşlar bu yapmacık lafları.