Bu yolda artık beklemek yok!

Alaybey Sokak üzerinden Albayrak Caddesi’ne bağlanan cadde 12 metreye genişletiliyor.

16 Kasım 2018 Cuma 11:25
Bu yolda artık beklemek yok!

Gazi Caddesi’nden 23 Nisan Kavşağı’na yeni yol açma ve genişletme çalışmaları devam ederken, aynı bölgede Alaybey Sokak üzerinden Albayrak Caddesi’ne bağlanan ve iki aracın karşılıklı geçişine imkân vermeyen cadde genişletiliyor.

Çorum Belediyesi eski dokuda trafiği rahatlatacak önemli bir adım daha atıyor.

Karakeçili yolu olarak bilinen Gazi Caddesi-23 Nisan Kavşağı arasında yeni yol açma ve genişletme çalışmaları devam ediyor. Bugüne kadar BİLSEM ve eski İHL Kız okulu binasına kadar çalışma yapıldı. Belediye aynı bölgede Alaybey Sokak’tan Albayrak Caddesi’ne bağlantı yolunu da genişletiyor. Yol üzerinde kalan evler kamulaştırılarak yıkımları yapılıyor.

Eski dokuda yapılan çalışma kapsamında Alaybey Sokak’tan Albayrak Caddesi’ne 5-6 metre genişliğinde olan bağlantı yolu 12 metreye çıkarılıyor.

Böylece Alaybey Sokak ve Albayrak Caddesi’ne karşılıklı geçişte yolun darlığı nedeniyle araçların birbirlerini beklemesinin önüne geçilecek, trafik akışı rahatlayacak.

Son Güncelleme: 16.11.2018 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165