Büget yoluna asfalt

Çorum Belediyesi Büget yolunu asfaltlarken, Başkan Aşgın da çalışmaları inceledi.

23 Aralık 2019 Pazartesi 16:53
Büget yoluna asfalt

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın Büget yolu olarak bilinen Binevler 10. Cadde’de devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemede Binevler Mahalle Muhtarı Mehmet Bölükbaş da hazır bulundu.

Aralık ayının sonlarına gelinmesine rağmen uygun hava koşulları sayesinde asfalt çalışmalarına devam ettiklerini belirten Başkan Aşgın, “Geçen sene kasım ayında sonlanan asfalt çalışmaları bu yıl devam ediyor. Burası programımızda olan bir yerdi. Yapabilecek miyiz, yetişir mi diye tereddüt içerisindeydik ama Allah yardım etti havalar güzel gidiyor biz de asfaltını yapıyoruz. Asfalt çalışması öncesinde buranın alt yapısını yeniledik. Sağlam bir altyapı yaparak buraya 8 metre genişliğinde 1100 metre uzunluğunda asfalt serimi gerçekleştirdik” dedi.

Başkan Aşgın havaların müsaade etmesi durumunda asfalt çalışmalarına devam edeceklerini belirterek, “Muhtarlarımızın görüşleri ve onlarla yaptığımız istişareler doğrultusunda belirlediğimiz yerlere bu yıl dökmüş olduğumuz asfalt 70 bin tona ulaştı, bu önemli bir rakam. Biz burayı da yetiştirebilir miyiz, burasını da yapabilir miyiz diye dert ediniyoruz. Ben bu vesileyle çalışma arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Onlar da biran önce bitsin de biz de rahatlayalım diye düşünmüyor aksine daha yer olsa şartlar müsaade etse de asfalt serimine devam etsek derdindeler” diye konuştu.

Son Güncelleme: 23.12.2019 18:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
binevler 2019-12-24 10:12:39

sayın başkanım binevler camii yolunuda bir asfalt atılsa çok iyi olurdu yıllardır yapılmadı

Avatar
Söğütlü evler 2019-12-24 19:58:52

Söğüt evler 1.cadde ve 41. Sokak ne zaman asfaltlanacak sayın Başkan çamurdan yürümüyor.hizmet bekliyoruz.