Bugün art arda iki ihale

Çorum Belediyesi Velipaşa Hanı ve Dikiciler Arastası’nda bulunan işyerlerini ihale ile kiraya verecek. Her iki ihale bugün.

05 Eylül 2022 Pazartesi 10:31
Bugün art arda iki ihale

Çorum Belediyesi Velipaşa Hanı ve Dikiciler Arastası’nda bulunan işyerlerini ihale ile kiraya verecek. İhaleler bugün öğleden sonra gerçekleştirilecek.

İLK İHALE VELİPAŞA HANI DÜKKANLARI

Çorum Belediyesi Velipaşa Hanı’nda bulunan işyerlerini bugün yapılacak ihale ile kiraya vereceğini duyurdu.
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Mülkiyeti Belediyemize ait olan Tarihi Velipaşa Hanı’nda bulunan 9/D - 9/E numaralı işyerleri ile birlikte, 9/B, 9/C, 9/F, 9/H numaralı iş yerleri ise ayrı ayrı olmak üzere 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi gereğince açık teklif arttırma usulü ile ilanda belirtilen sıra numarasına göre başlanarak 5 yıl müddetle kiraya verilecektir” denildi.
İhale, bugün saat: 14.00’te Turgut Özal İş Merkezi Belediye Meclis Salonu’nda Encümen huzurunda yapılacak.

İKİNCİ İHALE DİKİCİLER ARASTASI DÜKKANLARI

Çorum Belediyesi Dikiciler Arastasında bulunan işyerlerini bugün yapılacak ihale ile kiraya verecek.
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Mülkiyeti belediyemize ait “Dikiciler Arastasında bulunan 10, 11, 13, 15, 16,17, 18, 19, 20, 21, 23, 24, 25, 28, 29 no’luişyerleri ayrı ayrı olmak üzere 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi gereğince açık teklif artırma usulü ile sıra numarasından başlanılarak 3 yıl müddetle kiraya verilecektir” denildi.
İhale, bugün saat: 15.00’de Turgut Özal İş Merkezi Belediye Meclis Salonunda Encümen huzurunda yapılacak.

Son Güncelleme: 05.09.2022 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.