Bunu yapanlar bulunsun!

Sungurlu'da yaya üst geçitlerine zarar verenlerin bulunması isteniyor

11 Ağustos 2018 Cumartesi 10:14
Bunu yapanlar bulunsun!

Sungurlu’da, Ankara-Samsun karayolu üzerinde bulunan yaya üst geçitlerine, kimliği belirsiz kişiler tarafından yazılar yazıldı ve bazı yerleri kırılarak zarar verildi.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Ankara – Samsun karayolunun Sungurlu geçişine yayaların kullanması için yapılan üst geçitlere kendini bilmez kişi veya kişilerce zarar verildiğini gören vatandaşlar duruma sert tepki gösterdi.

Vatandaşlar, üst geçitlere sprey boyayla yazı yazanların ve kamu malına zarar verenlerin bulunarak cezalandırılmasını istedi.

Kamu malına zarar vermenin hem suç hem de milli servete ihanet olduğunu belirten vatandaşlar şöyle dedi; “Günlük hayatta kullandığımız üst geçitlere hem yazı yazmışlar, hem de üzerinde ki koruma muhafazasını kırarak zarar vermişler. Kendini bilmez kişiler; Devlet malına zarar veriyorlar, çevre ve görüntü kirliliğine sebep oluyorlar. Bunun sonucunda yenilenmesi ve temizlenmesi maddi zararlara yol açıyor. Bu kişilere önlem alınması ve gereğinin bir an önce yapılamasını bekliyoruz.”

SUNGURLU

Son Güncelleme: 12.08.2018 17:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.