Burası da İbikçam

Çorum’un Boğazkale ilçesinde bulunan İbikçam mesire alanı doğal güzellikleriyle dikkat çekiyor.

01 Haziran 2022 Çarşamba 21:40
Burası da İbikçam

Çorum’un Boğazkale ilçesinde bulunan İbikçam mesire alanı temiz havası ve doğal güzellikleriyle dikkat çekiyor.

Vali Mustafa Çiftçi, dün Boğazkale ve Alaca’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Boğazkale Belediye Başkanı Sayın Mesut Ocaklı ile Hitit Köyü’nü ziyaret eden Vali Çiftçi, ilçe yöneticileri ile birlikte İbikçam mesire alanını inceledi.

Son Güncelleme: 02.06.2022 12:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2022-06-02 14:58:20

Çorum'umuzu biz ÇORUMLULAR bilmiyoruz ki TÜRKİYE nereden bilsin. Çorum'un tarihini, Doğal güzelliklerini, Kültürünü, yemeklerini ilk önce biz ÇORUM'LULARA tanıtılması daha sonra da Türkiye'ye tanıtılması gerekiyor.

Avatar
Bolulu Hasan Usta. 2022-06-07 23:45:43

Elbette ülkemizin her bir köşesi ayrı güzel ama İbikçam ve Yozgattaki yapay çamlık çok abartılıyor. Hele ibikçamda zerre telefon çekmiyor. Bizim Bolu doğal güzellik. Yedigöller, Abant, Arkut yaylaları, Gerede yaylaları, Esentepe Mesire alanı, Seben Elması, Kıbrıscık pirinci, Gerede Derisi,Mudurnu Saray Helvası,Mudurnu Tavuk çiftlikleriyle ve muhteşem aşçı ve el lezzetleriyle memleketime beklerim.