Cansuyu'ndan açıklama

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 2019 yılı kurban organizasyonu kapsamında dört bölgede fiyatlarını belirledi.

05 Temmuz 2019 Cuma 14:11
Cansuyu'ndan açıklama

Dünyanın dört bir yanında muhtaç insanlara ulaşıp yaralarına merhem olmayı, bir nebze de olsa ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalar yürüten Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 2019 yılı kurban organizasyonu kapsamında dört bölgede fiyatlarını belirledi. Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Çorum İl Temsilcisi Ahmet Akif Çoban’ın verdiği bilgiye göre, bu yıl dört bölge için 4 farklı fiyat üzerinden belirlendi.

Afrika (BENİN,BURKİNA FASO,CİBUTİ,ÇAD,FİLDİŞİ SAHİLİ,GİNE,KENYA,MALİ,NİJER,SİERRA LEONE,SOMALİ,TANZANYA ve TOGO) 650 TL, Asya (ARAKAN KAMPLARI,MORO,MOĞOLİSTAN) 720 TL, Türkiye, Yemen ve Filistin kampları için bin 1200 lira, GAZZE bin 2200 TL.

Çoban, kurbanların hayırseverlerin istediği yerde kestirildiğini, kesimlere azami derece titizlik gösterildiğini kaydetti.

Son Güncelleme: 05.07.2019 19:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.