Çarşamba Pazarı eski yerine

Çorum'da 50 yıldır faaliyet gösteren Çarşamba Pazarı yargı kararı doğrultusunda yine eski yerine kurulacak

06 Mart 2018 Salı 13:10
Çarşamba Pazarı eski yerine

Sebzeciler ve Pazarcılar Odası’nın Çarşamba Pazarı’nın eski yerinde kurulmasına yönelik Bölge İdare Mahkemesi’ne açtığı dava pazarcıların lehinde sonuçlandı.

Yargı kararına göre, pazarcılar 50 yıldır faaliyet gösteren Çarşamba Pazarı’nda (eski tahıl pazarı-AHL Park önü) yeniden tezgah açacak.

Çorum Belediyesi’nin mahkemenin kararı doğrultusunda işlem yapacağı belirtilirken, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan’ın imzasını taşıyan yazıda, “İlgi Mahkeme kararı gereğince Çarşamba Pazarının yerinin Pazar açmaya uygun hale getirilmesi için Belediyemizce çalışma başlatılmıştır.” ifadelerine yer verildi.

KÜLCÜ NE YAPMIŞTI?

Bilindiği üzere istifası alınan eski Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çarşamba Pazarı'nın geçici olarak eski müzenin bulunduğu Yenidoğan Sokaklar'a kurulmasını öngörmüş, yeni çarşamba pazarı yeri olarak da Akpınar Caddesi Murat Petrol arkasındaki 10 dönümlük alanda çalışma başlatıldığını açıklamıştı.

Son Güncelleme: 06.03.2018 13:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
maho 2018-03-06 22:03:15

pazar yerinin asfaltını betonunu niye kırdınız .şimdi hazır hale getireceklermiş..hadi bakalım.

banner165