Çatak’ta gençlik kampı müjdesi

Belediye Başkanı Dr. Başkan Aşgın’ın seçim dönemi taahhütlerinden olan Gençlik Kampları projesi Çatak'ta hayata geçiyor.

05 Ekim 2020 Pazartesi 15:41
Çatak’ta gençlik kampı müjdesi

Belediye Başkanı Dr. Başkan Aşgın’ın seçim dönemi taahhütlerinden olan Gençlik Kampları projesi hayata geçiyor.

Yapılan açıklamaya göre, Çorum Belediyesi Çatak Tabiat Parkı içerisinde gençlik kampları yapacak.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Çorum Şube Müdürü Mustafa Gözler, Çorum Valiliği AB ve Dış İlişkiler Koordinatörü Ömer Arslan ve başkan yardımcıları ile birlikte Çatak Tabiat Parkı’nda incelemelerde bulunan Başkan Aşgın, kısa süre içerisinde fizibilite çalışmalarını tamamlayıp Gençlik Kampları Projesine başlayacaklarını söyledi.

“Ülkemizin en büyük zenginliği geleceğimizin teminatı olan gençlerimizdir.” diyen Aşgın, gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirecekleri Gençlik Kamp Merkezleri yapmak için çalışmalara başladıklarını ifade etti. Seçim öncesi gençlere yönelik verdikleri sözler arasında olan Gençlik Kampları projesinin hayata geçmesiyle birlikte gençlerin hem sağlıklı bir şekilde zihinsel ve bedensel gelişimlerini tamamlamaları hem de sosyalleşmeleri için çok önemli bir merkezi Çorum’a kazandırmış olacaklarını ifade etti.

Çatak Tabiat Parkı içerisinde belirledikleri alan içerisinde Gençlik Kamplarını inşa edeceklerini ifade eden Başkan Aşgın, “Seçim dönemi verdiğimiz sözlerimizi bir bir yerine getiriyoruz. Bu sözlerimizden biri de Gençlik Kampları idi. Başkan Yardımcılarımız ve ilgili personelimizle birlikte Çorum'umuza kazandıracağımız Gençlik Kampları için inceleme çalışması yaptık.” Dedi.

Proje üzerinde yoğun olarak çalıştıklarının altını çizen Başkan Aşgın, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da açıklamış olduğu Gençlik Kamplarımızla ilgili ilk çalışmayı başlatıyoruz. Gençlerimizi belirli programlarla kamplara alıp onların kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlıyoruz.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 07.10.2020 16:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şükrü 2020-10-05 17:54:13

Yanındakiler hep külcünün ekibi. Turan. Almer Zübeyr veeee daha önemlisi murat erdem hani ne oldu senin ekip nerde. Murat erdeme kadar kaldıysan vah haline. Adam yıllarca özel kalem yapmış birisi. Ne anlasım kamp meselesin den. Dur ya unuttum bunlar çağrıcıydı demi anlarlar gemde iyi anlarlar işi biliyor başkan birazda ensardan alır yanına bu işi götğrğrler. Hadi hayırlı olsun.:)

Avatar
Kader 2020-10-06 08:32:58

Başkanım bunlar çerez icraatlar, Şehre mühür vuracak icraatlar gerekiyor.. Şehrimizin teme

Avatar
Şükrü ye cevap 2020-10-05 21:27:56

Senin yazdığın şu yorumdan ağzından akan yalaklık salyalarının şapırtısı kulaklarımı çınlatıyor. Adım gibi eminim Külcüye en büyük yalaklık yapan sendin o zamanlar. Hani rüzgarın o yönden estiği zamanlar. Şimdi kime yalaklık yapıyorsan aldığın emir şu; adam kimseyi ezmiyor diye her türlü yakıştırması her yerde 'karı' gibi yap.

Misafir Avatar
Vedat 2020-10-05 22:44:35 @Şükrü ye cevap

:) yazdığına çok güldüm. Seninde salye sümük birbirine karışmış. Kime takla atıyorsun. Sen hala külcüye attığın taklalar yetmemiş gibi şimdide bu başkana salyanı akıtıyorsun heralde. Nasıl olsa istediğin yere yine Ankaraları dolaşıp geldin. Daha ne istiyorsan. Sen salyene devammmm:)

Beğenmedim! (0)
Avatar
Ömer 2020-10-06 08:27:38

Başkanım, gençler için çok güzel olacak. Tebrikler

Avatar
Ebu'l Furkan 2020-10-06 17:18:45

Çatak milli parkı hemen hemen hiç bir ilde bulunmayan ormanı, suyu, yolu ve şehre yakınlığıyla ile Çorum için büyük bir nimet. Gençlik kampı projesi de harika. İnşAllah tez aşamasında gerçekleşir, gençlerimiz istifade eder. Hayırlı olsun.