Çatak’ta kayak keyfi

Çatak Tabiat Parkı dağ kayak merkezi, bazı eksikliklerinin giderilmesi halinde kış turizmi için son derece elverişli bir yapıya sahip.

17 Ocak 2022 Pazartesi 12:07
Çatak’ta kayak keyfi

Çorum’a 22 kilometre uzaklıktaki Çatak Tabiat Parkı dağ kayak merkezi, bazı eksikliklerinin giderilmesi halinde kış turizmi için son derece elverişli bir yapıya sahip. Hafta sonu bölgeyi ziyaret eden Çorumlular, çoluk-çocuk kızaklarını alarak kayak yapmayı ihmal etmedi.

Konuya ilişkin önerilerini dile getiren Çorumlular, Çorum’a değer katacak Çatak dağ kayak merkezinin bakımının gündeme taşınmasını istedi.

Zemini toprak kayak pisti bulunan Çatak’ta, kayak yapılan alanın çevresinin de güvenli hale getirilmesi beklenirken, var olan tesisin kullanılmayacak durumda bulunduğu ifade edildi.

Bölgenin kayak merkezi olması için yeterli düzeyde kar yağışı olması gerektiği dile getirilirken, son yağışta bu kriterin oluştuğu dile getirildi.

Son Güncelleme: 17.01.2022 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165