ÇESİAD Duru için koştu

ÇESİAD 39. Vodafone İstanbul Maratonu'nda Duru için koştu.

14 Kasım 2017 Salı 01:10
ÇESİAD Duru için koştu

Merkezi  İstanbul'da bulunan Çorumlu Eğitimci Sanayici İş Adamları Derneği (ÇESİAD) yönetimi ve öğrenciler, geleneksel maratonda bu yıl hemşehrileri Duru için koştu.

Bu yıl teması 'Çocuklar İçin Koşuyoruz' olan 39.Vodafone İstanbul Maratonu'na katılan ÇESİAD öğrencileri, yaklaşık bir buçuk yıldır lenfoma kanseri tedavisi gören, sosyal medya kullanıcıları ve birçok ünlü de dahil olmak üzere herkesin büyük sevgisini kazanan ve geçtiğimiz 29 Ekim'de hayata gözlerini yummasıyla herkesi derinden etkileyen Ayşe Duru Apraş'ı andı.

Ellerinde 'ÇESİAD DURU İÇİN KOŞUYOR' pankartıyla Asya'dan Avrupa'ya geçen gençler ve beraberindeki kalabalık grup, 'Kansere Dur De! Duru Hala Bizimle' diye slogan atarak 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü geçip maratonu tamamladı. Maratonun ardından Beşiktaş’a geçen grup toplu şekilde kahvaltı yaptı.

ÇESİAD Başkanı  Mehmet Karaca, yaptığı açıklamada, “ÇESİAD olarak Avrasya Maratonu etkinliğine her yıl katılmaktayız. Bu yıl ise diğer yıllara göre daha manalı ve daha anlamlı oldu. Çünkü bir farkındalık oluşturmak istedik ve 29 Ekim’de hayatını kaybeden Duru’muz için koştuk. Bu güzel organizasyonda bizlerin yanında olan ve destek veren öğrencilerimize ve tüm vatandaşlara teşekkür ediyor, Duru için de tekrar Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânı cennet olsun.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ümran taştan 2017-11-14 13:07:15

Allah razi olsun cesiad benim oğluna dört yıl burs verdiniz her zaman yaninda oldunuz ailesi kadar yakinsiniz dertlerini sariyonuz merhem oluyonuz