Çevre Şehircilik’e yeni bina

Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’ne yeni bir hizmet binası yapılacak.

26 Ekim 2022 Çarşamba 12:13
Çevre Şehircilik’e yeni bina

AK Parti  Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’ne yeni bir hizmet binası yapılacağını açıkladı.

CEYLAN DUYURDU

Milletvekili Ceylan, Çorum’da özellikle Gazi Caddesi üzerinde trafik yoğunluğunun hafifletilmesi amacıyla resmi kurumların farklı semtlere taşınmasına yönelik çalışmaların yapıldığını hatırlattı.
Çorum Valiliği Ek Binası içerisinde hizmet veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’ne de bildiren Ceylan, yeni hizmet binasının ihalesinin Kasım ayının ilk haftasında yapılacağını duyurdu.

MODERN BİR BİNA

Ceylan’ın verdiği bilgiye göre; Gülabibey Mahallesi sınırlarında yapılacak yeni hizmet binası 1829 m2 kapalı olmak üzere 7 bin 79 m2 alanda inşa edilecek. Hizmet binası  bodrum, zemin+3 kat olmak üzere 5 kattan oluşacak. Söz konusu binada 50 adet personel odası, 11 adet şube müdürü odası, 2 adetil müdür yardımcısı odası, milli emlak müdür odası, il müdürü odası, 2 adet müfettiş odası, toplantı odaları,35 kişilik çok amaçlı salon, 24 kişilik kafeterya, 44 kişilik yemekhane, 4 adet misafir odası, arşiv, 16 araçlık otopark, 44 adet açık ve engelli otoparkı bulunacak.

KENDİ ELEKTRİĞİNİ ÜRETECEK

Öte yandan  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü binası 200 KW Güneş Enerji Santrali enerji ihtiyacının yüzde 90’nını karşılayacak.

Milletvekili Ceylan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün 2024 yılının Haziran ayında tamamlanması öngörülen binada hem personele hem de hizmet alan Çorumlular’a daha rahat ortam sunulacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat 2022-10-26 17:25:20

çevre şehirciliğe günde kaç kişi gidiyor da trafiği tıkıyor?

Avatar
Kenan 2022-10-26 19:23:33

Gazi caddesinde park yasağı getirilmesi gerekli.
Bir şerit toplu taşımaya (istanbuldaki metrobüs hattı gibi) diğer şerit akan trafiğe.
AMBULANS vs araçlar de mitrobüs2 yolu diye ayrılan yolu kullanmak serbest olmalı.

Avatar
Davut 2022-10-27 13:41:57

her kuruma özel bina paranın kaynağı maliye teşkilatı apartman bozuntusu binada hizmet veriyor. torpille gelen Defterdarlar ise bu konunun yanına bile yanaşmak istemiyorlar.