Çevre Yolu baraja bağlanıyor

Çorum Belediyesi Çevre Yolu'nu Çomar Barajı'na bağlıyor.

18 Eylül 2020 Cuma 17:18
Çevre Yolu baraja bağlanıyor

Çorum Belediyesi Çevre Yolu-Hitit Üniversitesi Kuzey Kampüsü-Çomar Barajı arasında 3 Kilometre uzunluğunda sathi kaplama (soğuk asfalt) çalışması yaparak bölgede ulaşımı oldukça kolaylaştıracak yeni bir yol açıyor.

Yol çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiren Çorum Belediyesi, sıcak asfalt çalışmalarının yanı sıra sathi kaplama çalışmalarına da aralıksız devam ediyor. Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, yaptığı açıklamada, Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Çevre Yolu ile Çomar Barajı arasına 6 Buçuk Metre genişliğinde ve 3 Kilometre uzunluğundaki sathi kaplama çalışması yaptığını söyledi. Zahir, “9 Bin Ton mekanik malzeme seriminin ardından yaklaşık 20 Bin Metrekarelik sathi kaplamanın kullanıldığı yol çalışmamız ile vatandaşlarımız çevre yolundan Çomar Barajı’na daha rahat ulaşım sağlayacaklar. Kent merkezinde olduğu gibi şehrin kenar kısımlarında da çalışmalarımız devam ediyor. Her geçen gün gelişen Çorum’umuz için aşkla çalışmaya devam ediyoruz. Bölgeye ulaşımı hem çok kolay hem de rahat hale getirecek bu yeni yol da şehrimize hayırlı olsun.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yolcu 2020-09-18 17:47:04

Binevleri dolaşmak zorunda kalmayacağım için sevindim.

Avatar
Ahmet pınar 2020-09-18 19:11:12

Teşekkürler Alper bey.

Avatar
Hakkı Malatyalı 2020-09-19 09:07:49

Mustafa Bey; sizden bir konuda yazı yazarak, gündem oluşturarak farkındalık yapmanızı rica ediyoruz: Ayarık ve Slimkent çok bakımsız; yolları neredeyse patika gibi. Lütfen bu konuyuda yazın. Şimdiden çok tşk ediyoruz.

banner165