Çevreci gençlerin projesine onay

Hitit Üniversitesi Antropoloji Kulübü’nün hazırladığı “Çevreci Gençler Doğa Dostu Eller” adlı proje Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca desteklenecek.

26 Şubat 2020 Çarşamba 14:43
Çevreci gençlerin projesine onay

Hitit Üniversitesi’nde çevreci ve doğa dostu gençler yetişiyor.
Gençlik Projeleri destek programı kapsamında Hitit Üniversitesi Antropoloji Kulübü’nün hazırladığı “Çevreci Gençler Doğa Dostu Eller” adlı proje Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenmeye değer görüldü.
12-15 yaş aralığındaki gençlerin, çevre sorunları, hayvan hakları, sıfır atık ve attık yönetimi konusunda bilinçlendirilmeleri, hayvanların ve çevrenin korunması hakkında duyarlıklıların arttırılması hedeflenen projenin açılış toplantısı gerçekleştirildi.
Ethem Erkoç Salonu’ndaki açılış toplantısına Çorum Vali Yardımcısı Tamer Orhan, Gençlik ve Spor Bakanlığı Başmüfettişi Mehmet Hayta, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer ve Hitit Üniversitesi öğretim elemanları, öğrenciler katıldı.
Programda Prof. Dr. Berna Alpagut tarafından “Doğa Tarihi” temalı konferans verildi.


İHA

Son Güncelleme: 27.02.2020 09:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165