Ceylan duayı aldı

Milletvekili Ceylan, kendisinden tekerlekli sandalye talebinde bulunan Merve Kara’yı sevindirerek duasını aldı.

25 Ağustos 2020 Salı 19:55

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, kendisinden tekerlekli sandalye talebinde bulunan Merve Kara’nın bu isteğini yerine getirdi.

Milletvekili Ceylan, Gülabibey Mahallesi’nde ikamet eden Merve Kara’yı ziyaret ederek, tekerlekli sandalyesini teslim etti.

Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’dan tekerlik sandalye talebinde bulunduğunu belirten Kara, talebine karşılık veren Ceylan’a teşekkür etti. Tekerlekli sandalyesi olmadığı için evde hapis kaldığı günler olduğunu belirterek, “Beni bu dertten kurtaran sayın vekilimiz Ahmet Sami Ceylan’a çok teşekkür ederim. Kendisinden Allah razı olsun” dedi.

Milletvekili Ceylan da, “Nerede bir mağdur olsa onun yanında yer almak bizlerin görevidir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, mazlumun ve mağdurun yanında olmaya devam edeceğiz. Bize ulaşan hemşehrilerimize yardım etme gayreti içindeyiz. Günün 24 saati telefonum açık. Tüm hemşehrilerimizin hizmetindeyim” dedi.

Ceylan’ın ziyaretinde Çorum Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Ertuğrul Kazak ve Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hasan Belli hazır bulundu.

Çorum Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Ertuğrul Kazak ise Milletvekili Ceylan’a engellilerin sorunları ve çözüm önerilerinin bulunduğu rapor sundu.

Son Güncelleme: 25.08.2020 20:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fatma 2020-08-25 20:42:04

sayın vekilim sizde olmasanız çorum sahipsiz kalacak.Allah razı olsum.

Avatar
Rau 2020-08-25 22:59:40

Yaa lütfen...Bir vekil tekrlekli sandalyeyle gündem olarak haz duyuyorsa bu durum Çoruma yazık. Tekerlekli sandalye önemsiz bir şey değil çok önemli bir olay ama.O yardımı yapan vekilse bunun resmini gündeme getirmeden baska büyük olaylarla resim vereblmeli..Basın olarak sizdede bu resmin sorumluluğu var. Tekerlekli sandalye.Nikah şahitliği sünnet törenleri.yalancıktan esnaf ziyaretleri.Vay ülkemizin haline..Reisin muhalifi değiliz ama bu zatların çizgisine yazık.

Avatar
İskilipden 2020-08-26 05:55:19

Hizmetin azı çoğu olmaz.
Sayın vekilim; Iskilipde eğitime açılmayı bekleyen MESLEK YÜKSEK OKULU MEVCUT. HALK YERDIMLARI ILE KABA INŞAATI TAMAKLANAN ÜNİVERSİTELE DEVİR EDİLEN YİNE DIŞI BİTİP IÇ MEFRUŞATI EKSİKLİĞİNİN GİDERİLMESİ BEKLENEN KUR AN KURSU BİNASI.
LÜTFEN ILĞİLENMENİZİ CANI GÖNÜLDEN DİLİYORUZ.
SAHİP ÇIKINIZ. SAHİPSİZ BIRAKMAYINIZ.
SAHİPSİZ ISKİLİP DENMESİN.

Avatar
Çorumlu 2020-08-26 14:10:45

Kendi cebinde mi aldı dua alıyor. Birileri yardım ediyor o yardım ile siyaset yapıyorlar