Ceylan gönderdi, Başkan teslim etti

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Düvenci'de bir engelliye tekerlekli sandalye gönderdi, Belediye Başkanı teslim etti.

15 Şubat 2021 Pazartesi 14:24
Ceylan gönderdi, Başkan teslim etti

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, tekerlekli sandalyeye mahkum bir engelliyi daha isteğini yerine getirerek sevindirdi.

Ceylan’ın temin ettiği akülü engelli aracı, Düvenci Beldesi Yunus Emre Mahallesi'nde yaşayan Sibel Akkuş’a teslim edildi.

Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, Akkuş ailesini ziyaret ederek, Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın selamını iletirken, akülü araçlarını da teslim etti. Başkan Necmettin Yalçın, ayrıca Sibel Akkuş ve ailesini görüntülü olarak Ceylan ile görüştürdü.

Aileye hal-hatır soran ve Sibel’e akülü aracını güle güle kullanmasını dileyen Ceylan, aileden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve kendilerinden hayır dualarını eksik etmemelerini istedi.

Akkuş Ailesi de, Ceylan’a teşekkür ederek, her zaman başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere memleketin hayrına çalışan herkese duacı olduklarını söylediler.

Son Güncelleme: 15.02.2021 14:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2021-02-15 18:44:11

Yardımın fotoğraflı, isimli reklamı olmaz. İnsanların maddi zayıflığını duyurup utandırmak bu. Gerçi o zaman yardım yapacağınızdan da şüpheliyim.

Avatar
Hilmi 2021-02-15 20:35:33

Peygamber efendiz S. A. V Hadis İ Şeriflerinde buyururlar ki "SAĞ RLİN VERDİĞİNİ SOL EL GÖRMESİN" Nokta