Çoban köpeği ırkları podyuma çıkıyor

Çorum’da düzenlenecek WAD Türkiye Şampiyonasında köpek ırkları birincilik için yarışacak.

24 Ekim 2022 Pazartesi 17:23
Çoban köpeği ırkları podyuma çıkıyor

Çorum Belediyesi’nin katkıları ve Uluslararası Avrasya Köpek Irkları ve Sokak Köpeklerini Koruma Geliştirme Federasyonu (AVKIF) tarafından Çorum’da düzenlenecek WAD Türkiye Şampiyonasında köpek ırkları birincilik için yarışacak.

Düzenlenecek yarışmayla Türk çoban köpeği ırklarının tanıtılmasını hedeflendiklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü şöyke dedi

“Kangal, Akbaş, Malaklı, Boz Çoban, Karadeniz Çoban, Zerdeva, Tonya Finosu, Türk Palisi ve Türk Tazısı Saluki ırklarının yarışacağı etkinliğimiz İtfaiye yanı Kültür Parkta 30 Ekim Pazar günü saat: 08.30’da üye kaydı işlemleriyle başlayacak. 9 kategoride yarışacak köpekler, ırkları özelliklerine göre değerlendirmeye alınacak olup derece alan köpek sahiplerine ödül verilecek. Bu özel etkinliğimize tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum”

Son Güncelleme: 24.10.2022 21:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bırakın bu işleri 2022-10-25 15:44:12

Belediye bisiklet işinde sınıfta kaldı. üst üste 1 haftadır görüyorum belediyeden bisiklet alan zibidiler hem kaldırımda geziyor hemde küfürleşerek geziyor. Zabıtalarda sohbet ederek geziyor. Seçime az kaldı sınıfta kalmayın

Avatar
AŞKLA 2022-10-25 08:16:15

Belediye başkanımızı ve ekibini tebrik etmek istiyorum. sosyal belediyecilik ve sosyal aktiviteler konusunda Çorum Belediyesi olarak sınıf atladık. özellikle son kitap fuarı bunun göstergesi oldu. Eminim ki bu etkinlikte aynı kalitede olacaktır. Fazla söz söylemeye gerek yok başarıyı ve kaliteyi tebrik etmek lazım. etkinlik ve fuarların çeşitliliğini beklemekte çorum halkının hakkı diye düşünüyorum. SAYGILAR.