Çocukların bayram şekeri Belediye’den

Çorum Belediyesi, Kurban Bayramı’nda çocukları unutmadı.

18 Ekim 2013 Cuma 15:47
 Çocukların bayram şekeri Belediye’den


Çorum Belediyesi, Kurban Bayramı’nda çocukları unutmadı.

Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Çocuklar, Hürriyet Parkı yanında Belediye tarafından kurulan Şeker panosunda bayram hediyeleri olan şekerleri aldı. Belediye 7 bin lolipopu, bayramda çocuklara dağıttı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Hürriyet Parkı’na gelerek çocukların sevincine ortak oldu, bayramlarını kutladı. Külcü, çocuklarla şeker panosu önünde hatıra fotoğrafı çekinmeyi de ihmal etmedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, bayramların tüm insanlarda olduğu gibi çocuklar için de ayrı bir öneminin olduğuna dikkat çekerek çocukların bayramlarda daha fazla sosyalleşme imkânı bulduğunu belirtti.

Milli ve manevi değerlerin bayramlarda kazanıldığına dikkat çeken Başkan Külcü, “Çocuklar, bayramlarda paylaşmayı öğreniyor. Özellikle kurban bayramlarında kesilen kurban etlerinin dağıtılması çocukların paylaşım duygularını geliştiriyor, yapılan yardımlar çocukların zihinlerinde yer ediyor. Bizler de Çorum Belediyesi olarak çocuklarımızdaki paylaşma duygularını güçlendireceğine inandığımız şeker dağıtımını gerçekleştirdik. Çocuklar, Hürriyet Parkı içerisinde oluşturduğumuz şeker standına akın etti. Kendileri için hazırladığımız şeker panosundan şekerlerini aldı” dedi.

Çocukların şeker sevincine ortak olan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye, Belediye’nin dağıttığı şekerlerden almak isteyen çocuklar ve aileleri teşekkür etti. Kurban Bayramı nedeniyle Çorum’a gelen vatandaşlar da Belediye’nin çocuklar için hazırlattığı bu ilginç manzara karşısında hatıra fotoğrafı çektirdiler. 




Son Güncelleme: 18.10.2013 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.