Çölyaklı çocuklar bu leblebiye bayıldı

Çölyaklı çocuklar Milletvekili Kurt'un hediye ettiği glutensiz leblebinin tadını çok beğedi

23 Kasım 2017 Perşembe 09:58
Çölyaklı çocuklar bu leblebiye bayıldı

Şanlıurfa Çölyak Komisyon Toplantısının ilk günü öğleden sonra aralarında Çorum AK Parti Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’un da bulunduğu  Komisyon üyeleri, Şanlıurfa İdarecileri ve Çorum Çölyak Derneği Başkanı Hacer Kesici’den oluşan bir heyet 4 çocuğu çölyaklı olan aileyi ziyaret etti.

Ziyaret sırasında  Çorum Ak Parti Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt çocuklara ”Glutensiz Leblebi” hediye etti. Çocuklar özlemle beklediği bu hediye ile çok mutlu oldu.

Konu hakkında açıklama yapan Çorum Çölyak Derneği Başkanı Hacer Kesici, ”Sayın vekilimizin 2011 yılından beri çölyak adına yapmış olduğu çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Çorumlular olarak bu oluşumdaki çalışmaları bizi gururlandırıyor ve ümit veriyor. Çorum’da üretilen glutensiz leblebi ikramı ile burda da ilimizin adının duyrulup reklamının yapılmasına büyük katkı sağlandı. Çorum Çölyak Derneği olarak kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. ” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165